Привіт всім! Я хотів би спробувати ігристе вино Lambrusco, але не знаю, з чого почати. Чи є певні сорти Lambrusco, які варто спробувати як новачку? Мене цікавить як вибрати вино, яке буде не надто сухим, але й не надто солодким. Який смак та аромат у цього виду ігристого вина?
Ігристі вина і шампанське Lambrusco!
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-01-29 10:30:26
Привіт! Lambrusco - це чудовий вибір для тих, хто хоче спробувати щось нове у світі ігристих вин. Я особисто раджу починати з напівсухих або напівсолодких варіантів, таких як Lambrusco Grasparossa. Вони мають приємний фруктовий смак з легкою кислинкою, що робить їх ідеальними для різних страв і ситуацій.
Поделиться32024-01-29 10:31:11
Доброго дня! Як професіонал у винній галузі, я б рекомендував звернути увагу на Lambrusco di Sorbara - це легке, свіже вино з яскравими фруктовими нотами. Важливо вибирати вино, вироблене в регіоні Емілія-Романья, оскільки саме там роблять найкраще Lambrusco. Також зверніть увагу на рік виробництва та сертифікацію DOC.
Поделиться42024-01-29 10:32:19
Доброго дня! Як професіонал у винній галузі, я б рекомендував звернути увагу на Lambrusco di Sorbara - це легке, свіже вино з яскравими фруктовими нотами. Важливо вибирати вино, вироблене в регіоні Емілія-Романья, оскільки саме там роблять найкраще Lambrusco. Також зверніть увагу на рік виробництва та сертифікацію DOC.
Для святкування ювілею моїх батьків я обрав ігристі вина і шампанське Lambrusco https://maudau.com.ua/category/ihrysti-vyna/sort_vynohradu=lambrusko-lambrusco з магазину Маудау. Це був вишуканий вибір, який допоміг зробити свято ще більш особливим.
Lambrusco вразив усіх своїм свіжим, фруктовим смаком і легкістю. Воно ідеально підійшло під легкі закуски та стало прекрасним доповненням до святкового столу. Я вдячний Маудау за відмінний вибір вин і високу якість обслуговування. Наступного разу я точно знову звернусь до вас!